Smagsvarianter

Vanilje

Vores Vanilje is er lavet på ægte vanilje. Vi bruger vaniljestænger fra Thaiti.

Jordbær

Vores jordbær is laves af frosne jordbær, der trækker i sukker natten over, for at få den bedste smag i jordbær isen.

Chokolade

Chokolade isen laves på en 70% chokolade, for at give den optimale chokoladesmag.

Chai

Vi laver chai isen på David Rio chai pulver, der tilsættes den friske mælk.

Hindbær

Vi bruger frosne hindbær der trækker i sukker natten over, for at få den optimale smag ud af hindbærene.

Granatæble

Vi bruger frysetørret granatæble til granatæble isen, det giver den mest intense smag af granatæble i isen.

Mango

Til vores mango is bruger vi frysetørrede mango, det giver den mest homogene og velsmagende mango is.

Æble

Vi laver vores æble is på frysertørrede grønne æbler, det giver den mest friske æblesmag, synes vi 

Lakrids

Vores lakrids is laver vi på den friske mælk, hvor der tilsættes engelsk lakrids pulver.

Mandel Krokant

Vi laver selv vores Mandel Krokant, på mandler og sukker - dansk sukker, selvfølgelig.

Vi hakker Krokanten og vender den i den frosne hvide is med hånden.

Koldskål

Vores koldskål is laver vi på den friske mælk, kærnemælk, madagascar vanilje, frisk citronsaft og -skal.
Den smager fuldstændig som koldskål, bare som koldskål is.

Granatæble/koldskål

Vi har fundet ud af denne kombination af halvt granatæble is og halvt koldskål is, smager helt fantastisk friskt og lækkert - og så har den, den skønneste lyserøde farve.

Jordbær/rabarber

Vores jordbær/rabarber is er lavet på halvt jordbær og halvt rabarber. Den er lavet på inspiration af vores Farmors fantastiske jordbær/rabarber syltetøj.

Baileys

Vores Baileys is er lavet på is af den friske mælk tilsat ægte Baileys. Lækker til kaffen eller til at komme i kaffen til en is kaffe med Baileys is.

Ananas

Vores ananas is laver vi på frysetørrede ananas, der tilsættes den friske mælk. Ananas isen har en rigtig skøn gul farve og en frisk smag af ananas.

Ris a la mande

Vores Ris a la mande is er et godt alternativ til den traditionelle ris a la mande til jul, men også lækker på en sommerdag. Ris a la mande isen er lavet på risengrød kogt på Kollerødgårds friske mælk, tilsæt mere mælk, madagascar vanilje og mandelessens.

Mynte

Vi laver mynte is af vores egen Pebermynte mynte, som vi har i Kollerødgårds krydderurtebed.

Vi blender mynten og blander den i isblandingen. Vi vender flydende chokolade i Mynte isen, med hånden,  efter den er frosset.

Mynte isen fåes også uden chokolade

Honning

Vores honning is er lavet på Kollerødgårds friske mælk tilsat honning fra bierne i Gribskov. Honning er en skøn variant for dig som elsker honning.

Banan

Vores banan is er lavet på friske bananer og frisk mælk. Smager rigtig dejligt af banan, men er ikke gul som mange, særligt børn forventer, for bananer er jo kun gule udenpå og vi bruger altså ikke skrællen 🙂

Stracciatella

Vores Stracciatella is laver vi af Kollerødgårds friske mælk tilsat en god 70% chokolade.

Mælkebøtte is

Lavet på Kollerødgårds køers mælk og tilsat hjemmelavet mælkebøttesirup.

Peanut

Peanut is er lavet på Kollerødgård mælk og tilsat peanut og karamel

Brombær

Vores brombær is er sæson betonet. Vi laver den på Kollerødgårds friske mælk og brombær plukket i hegnet omkring Kollerødgårds marker.

Hyldeblomst

Vores hyldeblomst is er lavet på den friske mælk, der tilsættes hyldeblomst saft. Hyldeblomstsaften er lavet på hyldeblomster der er plukket omkring Kollerødgårds have og marker.

Rabarber

Vi laver vores rabarber is på friske rabarber fra Kollerødgårds have. En fantastisk frisk og lækker sommer is.

Pistacie

Vores pistacie is laver vi på ægte pistacienødder. Det giver en smuk mørkegrøn farve og en fantastisk smag af pistacienødder til pistacie isen.

Blåbær

Vi bruger frysetørrede blåbær til vores blåbær is, det giver den mest intense smag af blåbær, i blåbær isen.

Nougat

Vores nougat is laver vi på ristede mandler i karamel, der er blendet ind i ismassen.

Cookie

Vi laver vores Cookie is med hjemmebagte cookies, bagt med smør, valnødder og chokolade.

Cookien vendes i med hånden, efter indfrysning af isen.

Kirsebær

Vi bruger syltede Amarena kirsebær i vores kirsebær is.

Kirsebærrene vendes i med hånden, efter indfrysning af isen.