Festlokale

På Kollerødgård har vi et stort lokale fra 2012 på 100m2, som udlejes til forskellige arrangementer. Det kan være alt fra bryllupper og konfirmationer, til fødselsdage og receptioner.

Selve festlokalet kan indrettes på mange forskellige måder, og i forlængelse af dette er der adgang til et større industrikøkken med opvaskefaciliteter, samt hall og 2 toiletter.

Direkte adgang til stor terrasse

Fra den store festsal er der direkte adgang til en stor terrasse, der nemt kan huse alle festen deltagere. Terrassen er vestvendt, og ligger i smukke omgivelser. Der er muligt at åbne helt op mellem festlokalet og terrassen.

Det koster 5000 kr at leje lokalet. I har det så fra dagen før festen kl.16 og til dagen efter kl.10, med mindre andet er aftalt.

Mulighed for fuld service

Vi kan være behjælpelige med bestilling af mad, borddækning, serverings personale, oprydning m.v.,
Har I brug for en til at tage sig af de mindre børn, kan vi også arrangerere det.
Vores personale koster fra 150 kr /time.

Der kan tilkøbes dessert fra Kollerødgård Is, i form at islagkager ( fra 175 kr/stk.) Ishjerter (25 kr/stk) eller I kan vælge fri isbar til 65 kr/pers. Så stiller vi isvognen op og serverer is til hele selskabet.
Har I nogle specielle ønsker, så vil vi gøre vores bedste for at efterkomme det.

Det er også muligt at holde mindre arrangementer i vores fest lokale, hvor vi står for forplejningen. Fx begravelseskaffe, Generalforsamlinger eller lign.
Spørg efter pris på dette.

Skriv til info@kolleroedgaard.dk, eller ring på 50 95 86 77